Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata de ceapa cu portocale si rosii cherry

Ingrediente
(4 portii)
300 gr ceapa rosie
3 portocale
200 gr rosii cherry
3 linguri ulei
1 lingura otet din vin alb
sare
piper
marar tocat fin


Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie rondele
Portocalele se curata, se scot semintele si se taie felii
Rosiile se taie in doua sau in patru in functie de marime.
Toate se aranjeaza intr-un bol sau pe un platou si se stropesc cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
(Daca aveti la indemana puteti pune la vinegreta si vre-o doua linguri de sherry)
Se presara mararul tocat fin si se serveste imediat.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.