Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata de ceapa cu portocale si rosii cherry

Ingrediente
(4 portii)
300 gr ceapa rosie
3 portocale
200 gr rosii cherry
3 linguri ulei
1 lingura otet din vin alb
sare
piper
marar tocat fin


Mod de preparare
Ceapa se curata si se taie rondele
Portocalele se curata, se scot semintele si se taie felii
Rosiile se taie in doua sau in patru in functie de marime.
Toate se aranjeaza intr-un bol sau pe un platou si se stropesc cu sosul vinegreta format din ulei, otet, sare si piper.
(Daca aveti la indemana puteti pune la vinegreta si vre-o doua linguri de sherry)
Se presara mararul tocat fin si se serveste imediat.
Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Prajitura pufoasa cu caise
Prajitura pufoasa cu caise

Ingrediente 2 oua 10 lg zahar 10 lg lapte 9 lg ulei 14 lg faina 1 plic praf copt zahar...

Închide