Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ciorba cu Gogosar Murat

Ciorba cu Gogosar Murat
Suna ciudat poate pentru unii aceasta Ciorba cu Gogosar Murat, dar nu trebuie sa judecati imediat gresit acest fel caci este o ciorba de post chiar foarte buna si aromata. Asa am zis si eu la inceput cand am auzit ingredientul din care se prepara, dar mai apoi cand am preparat-o mi-am schimbat radical parerea si este una din ciorbele de post preferate.

Speram sa va fie pe plac si sa incercati si voi aceasta reteta. In sectiunea Retete de Post veti gasi multe alte retete care credem noi va vor fi de folos in posturile de peste an.

Ingrediente Ciorba cu Gogosar Murat :
1 ceapa de marime medie
3 catei usturoi
1 morcov (mai mare)
1 radacina patrunjel
1 legatura mica patrunjel verde
1-2 fire leustean verde (sau uscat 1 lingurita)
3-4 cartofi mai mari
2 gogosari murati
1 lingurita bors magic(praf de la pliculet, sau 1/2 cana bors proaspat sau zeama de la 1/2 lamaie)
sare, ulei

Preparare Ciorba cu Gogosar Murat:Curatam toate legumele. Dam pe razatoarea fina ceapa si usturoiul. Morcovul si patrunjelul il taiem rondele iar cartofii cubulete. Pe 50 ml ulei calim ceapa si usturoiul razuit, marcovul si patrunjelul taiat rondele.

Ciorba cu Gogosar Murat

Stingem cu 2 l apa rece si cand da in clocot adaugam gososarii murati taiati cubulete, cartofii si lasam la fiert. Cand sunt fierte  potrivim de sare si  lasam sa mai fiarba circa 5 minute. Acrim cu borsul sau zeama de lamaie, lasam sa dea un clocot si presaram cu frunze de patrunjel tocat si leustean.

Ciorba cu Gogosar Murat

[amd-yrecipe-recipe:115]

Pofta Buna !!!

11 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.