Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Supa de Ciuperci de Post

Supa de ciuperci de postSuntem in plin Post. Aceasta Supa de Ciuperci de Post se prepara rapid si este o supa gustoasa…. .

De multe ori nu mai stim ce sa gatim si avem nevoie de ceva bun si totusi care sa se gateasca rapid. Avem multe Retete de Post care speram noi sa va fie de ajutor si vom continua sa postam si alte retete. Va invitam sa rasfoiti si aceste Retete de post poate gasiti ceva pe placul vostru….

Ingrediente  Supa de Ciuperci de Post :

500 g ciuperci champignon
2 morcovi
1 ceapa mica
1 patrunjel
½ legatura frunza patrunjel verde
3-4 catei usturoi
3-4 linguri ulei
2 l apa
sare, piper alb dupa gust

Preparare Supa de Ciuperci de Post :

Spalam bine ciupercile si le taiem felii. Punem intr-o oala uleiul la incins si tragem pe el ceapa taiata marunt, morcovii si patrunjelul dat pe razatorea mica impreuna cu un praf de sare pana acestea se inmoaie. Adaugam ciupercile feliate si continuam sa amestecam adaugand cateii de usturoi pisati.

Stingem totul cu 2 l de apa rece si lasam la fiert potrivind gustul cu sare si piper alb (eu am folosit si un ardei iute mai mic  pe care l-am pus sa clocoteasca in oala impreuna cu ciupercile si legumele enumerate mai sus, dar este optional). Cand legumele sunt fierte la final presaram in supa patrunjel  verde taiat marunt . Putem servi daca dorim supa  si cu crutoane de paine .

Supa de ciuperci de Post Pofta Buna !

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

  • Tamas

    27/02/2015 at 10:50

    Am incercat si noi. Foarte gustos!

  • Iolanda

    04/03/2015 at 15:53

    De ce nu permiteti sa se copieze reteta? Altii mai amabili iti permit acest lucru. Atata timp cat postati pe net, cred ca nu este un secret o banala reteta.

    • Loredana

      04/03/2015 at 16:08

      Iolanda iti poti salva retetele daca acesezi butonul Print ce se afla in dreapta sus la fiecare reteta.Acolo ai obtiunea sa o printezi la imprimanta sa sa o salvezi in calculator in format PDF .E foarte simplu!!

  • ionel

    29/01/2016 at 13:25

    daca nu pui delikat sau vegeta, apa chioara iese, nu va mai dati mari

    • Loredana

      04/02/2016 at 20:48

      Daca nu poti fara vegeta sau delikat, poti folosi o vegeta pregatita in casa…si nu ne dam mari 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...