Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Fasole pastai cu marar si usturoi

Fasole pastai cu marar si usturoi
Fasole pastai cu marar si usturoi, reteta de post. Cum se pregatesc pastaile de fasole. Mancare de fasole pastai cu marar si usturoi. Pastai fragede de fasole. Fasole verde cu marar si usturoi.

Fasole pastai cu marar si usturoi

Fasole pastai cu marar si usturoi-INGREDIENTE

1,5 kg fasole pastai
2 cepe
3 lg ulei masline
o capatana usturoi
o legatura marar
sare


Fasole pastai cu marar si usturoi

Fasole pastai cu marar si usturoi-MOD DE PREPARARE

Pastaile se curata de codite si se spala foarte bine in mai multe ape reci.
Intr-o cratita cu peretii inalti punem ceapa tocata marunt la calit in 3 linguri de ulei. Cand devine sticloasa adaugam pastaile si o cana de apa calda.
Lasam focul mai mic, acoperim cu capacul si lasam sa fiarba pana ce pasatile se inmoaie.
Daca apa a scazut mai adaugam din cand in cand cate putina apa calda pana ce pastaile sunt bine patrunse.
Condimentam cu sare iar la sfarsit adaugam mararul tocat fin.
Se servesc stropite din abundenta cu mujdei de usturoi.
Fasole pastai cu marar si usturoi

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • sarah

    20/07/2011 at 21:30

    imi placea tare mult mancarea asta cand eram copil.oare merge cu pastai verzi sau doar cele galbene sunt potrivite?pupici

  • Lory

    20/07/2011 at 22:51

    Sarah eu le fac si cu pastai verzi ,acasa la mama are din alea pestrite verzi …sunt cele mai bune 🙂 dar merg si cu pastai fideluta verde sau galbena .Principalul sa fie foarte tinere sa nu aiba ata

  • Gennaro Garofalo

    20/07/2011 at 23:29

    Ciao, ho aggiunto il tuo blog nei miei blog preferiti sarei molto felice se faresti lo stesso anche tu con il mio, è un modo per essere più visibili online. Saluti Gennaro

  • jurnaldegospodina

    21/07/2011 at 20:49

    Numai buna poate fi combinatia pastai/mujdei de usturoi..deja imi ploua in gura 🙂

  • Lory

    22/07/2011 at 20:20

    Gennaro te-am trecut in lista noastra 🙂

  • Lory

    22/07/2011 at 20:21

    Merg de minune :)vara le prepar destul de des,imi plac mult 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.