Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ardei iuti in otet

ARDEI IUTI IN OTET

Anul acesta am pus altfel ardeii iuti in otet ­čÖé


ARDEI IUTI IN OTET
INGREDIENTE :

ardei iuti,
otet,
sare grunjoasa,
zahar,

ARDEI IUTI IN OTET
PREPARARE :

Ardeii iuti ii spalam bine si ii feliem in bucatele mici. Ii clatim in apa sa elimina o parte din seminte, apoi punem feliile de ardei in borcane cu capacitatea de 350 g . In fiecare borcan punem 1 lingura mare cu sare grunjoasa neiodata si 1 lingura mare cu zahar. Deasupra turnam otet  crud din vin de 9 grade pana borcanul se umple cu lichid . Capsam si punem borcanele in camara.

Sa aveti pofta!!

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

  • pansy

    30/09/2010 at 23:35

    n-am mai vazut acest fel de a conserva ardeii.as incerca si eu,pentru ca si noua ne plac mult ardeii iuti.

  • Lory

    01/10/2010 at 17:08

    Pansy eu nu mananc ardei iuti…dar sotul,da ­čÖé
    Cand am fost la Lia ,a mancat ardei iuti conservati astfel…i-a placut atat de mult asa ca i-am preparat si eu…fiindca asta a fost comanda :))
    Tii recomand..poti sa faci un borcanel doua de proba.
    Am mai facut si in alt mod..tocati in robot pusi cu multa miere si otet…aia ii plac baiatului…nu am facut poze…doar sa scot borcanele din camara ­čÖé

  • miha31

    22/08/2012 at 13:03

    si noi punem, doar ca adaugam si ceapa taiata solzi; incercati! merita !

  • Anonymous

    04/09/2012 at 11:53

    eu i tai felii si pun atata otet cat zahar (la 1 l de otet 1 kg zahar) , il dizolv pe foc si torn cald peste ei in borcane; pare f dulce dar nu e, e f bun :))))
    Kitana

  • Anonymous

    29/09/2012 at 09:50

    nu gasesc otet de 9 grade daca pun de 6 grade ce se puate intimpla

    • Lory

      29/09/2012 at 17:05

      Eu nu am folosit altfel de otet in afara din asta de 9 grade …dar cred ca merge …ardeii iuti nu sunt chiar asa de pretentiosi .

    • crina gheuca

      04/09/2014 at 17:20

      Nu se intampla nimic eu am pus otet de care am avut in casa

  • crina gheuca

    04/09/2014 at 17:20

    Da eu ii fac asa de vreo 4 ani la rând si sunt fff estetic.dar si f buni.

  • adda

    23/07/2016 at 12:39

    unde ai gasit sare neiodata ?

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Friptura de pui cu pastai picante

Pentru friptura 4 pulpe de pui piper cu lamaie sare Pentru pastai 1 kg pastai galbene (fideluta) 3 lg ulei...

Închide