• adela zilahi

    Hmmmm super bun!!! Ma servesc cu o feliuta!! Pupici!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.facebook.com/manuela.crintea Manuela Crintea

    Dar nu este moale crema?Nu curge pe langa blat?Eu stiam ca se lasa amestecul de frisca si ciocolata la rece bine chiar in congelator si apoi se bate cu mixerul!!!!!Abia dupa aceea putem spune ca avem o crema!!! Nu inteleg!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • LoredanaCarp

      Manuela am spus destul de clar in reteta .Doua parti din crema o folosim imediat fara a o lasa la racit .A treia parte o lasam la racit ca apoi sa o spumam …cu ea imbracam tortul .Tortul se monteaza direct in forma in care a fost copt blatul , deci nu are cum sa curga crema .Dupa ce a stat la frigider v-a arata exact ca in imagine .Este si varianta care se lasa la racit apoi se spumeaza …dar eu asa ma procedat si e mult mai usor …reduci timpul de lucru si are cu totul alta textura .Iti recomand sa incerci :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
      • http://www.facebook.com/manuela.crintea Manuela Crintea

        Multumesc din suflet!!!!!Dupa ce se termina postul cred ca sigur voi proba acest tortulet!!!!!Sunt incantata de acest site!!!!Felicitari!!!!!!!!!!!!!!

        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
        VA:F [1.9.22_1171]
        Rating: 0 (from 0 votes)
  • isa radu

    zahar nu se pune deloc in crema? doar frisca si ciocolata? nu iese cam amaruie?daca puteti sa-mi raspundeti..as vrea sa incerc reteta . va multumesc .isa radu

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • LoredanaCarp

      Nu iese amaruie,acum depinde si de gustul fiecaruia .Dar poti pune 200 gr ciocolata cu lapte si 200 gr ciocolata amaruie .

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • http://www.facebook.com/florina.gabriela.3 Florina Gabriela Radu

    Frisca si ciocolata, dupa ce s-au incalzit, se spumeaza, nu?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • LoredanaCarp

      Florina am scris destul de clar , aceasta crema eu nu am mai spumat-o .Dupa ce s-a topit si omogenizat ciocolata cu frisca am montat-o direct intre blaturile de tort .Ea intradevar poate fi lasata la rece 4-5 ore dupa care poate fi spumata , dar are cu totul alta textura.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • dorina_mihaela

    am facut si eu tortul .am respectat reteta si a iesit perfect . ii f. bun il recomand tuturor .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • LoredanaCarp

      Dorina ma bucur ca ti-a placut .Meritul este al tau !!
      Multumesc!!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
      VA:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  • Luminita Stancu

    Am citit reteta si cred ca este o bunatate,eu vreau sa va multumesc pentru toate retetele publicate sunt delicioase,mai ales pentru noi cei care suntem departe de casa incercam sa pregatim “bucatele “noastre gustoase ca la mama acasa!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  • maria

    nu se pune praf de copt ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
Back to top
mobile desktop