Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Varza Rosie cu Mere

Ingrediente:
1 varza rosie (circa 1 kg),
1 bucata ceapa mare,
3 bucati mere acrisoare,
6 linguri ulei masline(se poate folosi si ulei daca nu avem la indemana ulei de masline),
2 linguri otet de vin,
1 lingura zahar,
3 bucati cuisoare intregi,
1 frunza de dafin,
sare, piper macinat dupa gust,
150 ml apa,

 Preparare:
Ceapa curatata si spalata se taie marunt. Varza se taie fideluta. Punem uleiul la incins si calim ceapa pana se inmoaie. Adaugam varza taiata, acoperim cu capacul vasul si lasam la inabusit continutul dupa care adaugam merele curatate si taiate cubulete,frunza de dafin, cuisoarele. Condimentam cu sare,piper dupa gust si adaugam 2 linguri de otet si 1 lingura cu zahar. Turnam 150 ml apa in vas si fierbem mai departe la foc potrivit inca circa 20-30 minute(amestecand din cand in cand).
Se serveste ca salata sau ca garnitura langa diverse fripturi.

Pofta Buna !

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Chiftele cu ceapa

Azi am pregatit Chiftele cu ceapa, si au fost tare apreciate de cei care le-au gustat. Sunt foarte bune cu...

Închide