Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aperitiv cu mere





Ingrediente

5 mere rosii
3 felii pastrama
un morcov
o buc telina
1 castravete murat
1/2 gogosar
100 gr smantana
piper mozaic din rasnita Kotany
sare

Mod de preparare

Telina si morcovul se curata si se rade prin razatoare.Castravtele gogosarul si pastrama se taie in cubulete mici.
Merele se scobesc lasand peretii cat mai subtiri.Miezul rezultat se taie si el cat mai marunt.
Intr-un castronel amestecam pastrama si legumele rase si cele taiate marunt.Se adauga smantana si se potriveste de gust cu sare si piper mozaic.Se amesteca pana obtinem o pasta omogena.Se umplu merele si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram