Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Carnaciori in aluat de foietaj

carnaciori-in-aluat-foietaj
Carnaciori in aluat de foietaj
INGREDIENTE:
1 pachet aluat de foietaj,
carnaciori,
seminte de in, de susan,chimen,
ou pentru a unge aluatul,
1 praf de sare,

PREPARARE:

Aluatul de foietaj cumparat il lasam la dezghetat in frigider. Presaram masa de lucru cu faina si intindem aluatul dezghetat. Il taiem fasii apoi infasuram carnaciorii . Ungem aluatul cu ou ( oul il batem putin cu o furculita cu putina sare ) si presaram deasupra dupa placul fiecaruia seminte de in , susan , chimen ….


Asezam carnacioriii rulati in tavata tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pana aluatul se rumeneste frumos .
Servim cu un sos de rosii picant , ketchup , sos de rosii si ghimbir ,sos de maioneza fiarta dupa care putem servi o bere rece sau un vin , dupa dispozitia fiecaruia.

Pofta Buna !

15 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.