Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada aperitiv cu branza si cascaval suplu

Rulada aperitiv cu branza si cascaval supluRulada aperitiv cu branza si cascaval suplu

Cum vesnic sunt la dieta si totusi am si eu pofte asa ca m-am pus sa prepar si pentru mine o Rulada aperitiv cu branza si cascaval, mai light. Cum se poate sa fie light??? Ei bine, am folosit produse de la prietenii nostri Delaco caci dupa cum stiti desi nu spunem des, suntem Fani Branza. La noi nu exista zi sa nu avem la masa de dimineata sau seara, branza, cascaval, si alte produse lactatate. Aceasta Rulada aperitiv cu branza si cascaval, este un aperitiv foarte aratos dar si gustos, bun sa fie pus pe masa de sarbatori. Va recomandam sa incercati si Rulada de Cascaval cu Mac, Rulada de ou aperitiv, Rulada cu omleta si cascaval, dar mai multe retete veti gasi in sectiunea cu Aperitive.

Ingrediente Rulada aperitiv cu branza si Cascaval Suplu :

250 g branza proaspata 0.2% grasime de la Delaco
50-70 g  margarina
250 g Cascaval Suplu tot de la Delaco
2 bucati ceapa verde
sare, piper dupa gust
1/4 lingurita curry
seminte de mac pentru ornat

Preparare Rulada aperitiv cu branza si Cascaval Suplu:

Amestecam branza proaspata si margarina cu mixerul. Adaugam Cascavalul Suplu ras pe razatoarea fina si ceapa verde taiata cat mai marunt si o parte din frunze le taiem. Condimentam cu sare, piper si curry. Amestecam si punem compozitia pe folie alimentara si formam o rulada cu un diametru de 4 cm. Rulam strans si dam la rece pentru circa 60 minute pana se intareste putin.

Rulada aperitiv cu branza si cascaval supluDesfacem apoi rulada si o tavalim prin seminte de mac.
Rulada aperitiv cu branza si cascaval, se poate servi cu biscuiti sarati, cu coji de ceapa verde, cu rididichi, cu fructe deshidratate, dar si cu fructe proaspete, cirese, smochine, … .

rulada-aperitiv-branza-cascaval-2Pofta Buna ! Sa aveti spor la gatit retete gustoase !

7 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.