Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Terina de ardei si pasta de branza








Ingrediente

8 ardei capia rosii
300 gr branza de vaci
250 gr telemea de capra
100 gr unt
o legatura de marar
piper macinat
sare
2 pliculete de gelatina

Mod de preparare

Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci ,untsi telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului.Se condimenteaza cu piper si sare,se adauga mararul tocat fin,iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.

 

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram