Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Terina de ardei si pasta de branza








Ingrediente

8 ardei capia rosii
300 gr branza de vaci
250 gr telemea de capra
100 gr unt
o legatura de marar
piper macinat
sare
2 pliculete de gelatina

Mod de preparare

Ardeii se coc si se curata de coaja si seminte. Din branza de vaci ,untsi telemea se face o pasta fina cu ajutorul robotului.Se condimenteaza cu piper si sare,se adauga mararul tocat fin,iar la final gelatina dizolvata pe foc in 50 ml apa .
Intr-o tava tapetata cu folie alimentara asezam straturi alternative de ardei si pasta de branza.
Se da la rece pentru 6 ore dupa care se scoate din forma si se feliaza dupa preferinta.
Un excelent aperitiv ce merita facut pentru orice ocazie.

 

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *