Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Categorie: Carne de pasare

Pastrati un loc special la masa pentru carnea de pasare, fie sub forma de friptura, fie de escalop, sau alte preparate. Retete cu pui, retete cu curcan, retete cu gasca, retete cu pasare, fripturi

Frigarui cu garnitura de orez

Frigarui cu garnitura de orez -o reteta usor de pregatit cu ingrediente la indemana oricui. Frigarui cu garnitura de orez-Ingrediente Ingrediente frigarui piept de pui ardei gras rosu si verde ceapa Ingrediente garnitura de orez 250g orez 1l apa doi morcovi un ardei gras rosu piper negru   Frigarui cu garnitura de orez-Mod de preparare […]

Medalioane din piept de fazan

Ingrediente Medalioane din piept de fazan: 1 buc piept fazan fiert (ramas din supica) 2 oua fierte 5 morcovi fierti 3 oua proaspete sare, piper patrunjel verde tocat (dupa preferinta) cateva felii carnat afumat cascaval pentru sandvichuri pesmet ,faina, ulei ptr prajit Preparare : Pieptul , cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina […]

Piept de curcan cu verdeturi

Piept de curcan cu verdeturi

Piept de curcan cu verdeturi, un preparat ce se prepara des in Tara Crisurilor. Cum se prepara pieptul de curcan cu verdeturi? Simplu si rapid! Reteta cu piept de curcan. Alte retete cu carne de curcan gasiti in imaginile de mai jos daca dati clic pe titlul din imagini! Piept de curcan cu verdeturi – […]

Urmareste-ne si pe Instagram