Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aripioare la cuptor






Ingrediente :
1 kg aripioare pui ,
500 gr cartofi ,
maghiran ,boia dulce ,
sare, piper, delikat ,
2 linguri untura , sau ulei 150 ml ,
250 ml supa de carne ,
100 ml vin alb sec sau demisec ,

Preparare :

Aripioarele le condimentam cu sare , piper ,boia dulce si maghiran . Cartofii ii curatam , spalam si ii taiem in patru . Asezam intr-un vas termorezistent sau ceramica untura topita (sau uleiul) ,deasupra asezam cartofii pe care ii condimentam cu delikat si deasupra asezam aripioarele . Turnam deasupra supa de carne si vinul , acoperim vasul si il dam la cuptorul preincalzit . Il tinem circa 35 minute la cuptor dupa care indepartam capacul si lasam sa se rumeneasca aripioarele.
Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna !

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Pilaf de orez

Ingrediente : 300-400 g carne porc (pulpa ), 2 bucati ceapa , 1 ardei gras , 2-3 bucati rosii decojite...

Închide