Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri cu sos pesto cu ciuperci








Ingrediente
Ingrediente rulouri

un piept pui

6 felii sunculita taraneasca

200gr cascaval

6 frunze salata verde

6 ciuperci potrivite

un castravete murat

gogosari murati

sare

piper

Garnitura

cartofi 500 gr

patrunjel verde

un plic Sos pesto cu ciuperci de la Kotanyi

4 linguri smantana

6 ciuperci potrivite
Mod de preparare:
Pieptul de pui se feliaza in 6 bucati care se bat usor cu ciocanul de snitele.Le saram si piperam.Pe fiecare bucata radem un pic de cascaval dupa care asezam frunza de salata .Peste ia se pune felia de sunculita,apoi ciupercuta taiata lame.La final asezam si fasiile de gogosar si castravete,mai radem inca un pic de cascaval,rulam si prindem cu scobitori ca sa nu sa se desfaca.Rulourile astfel obtinute se aseaza intro tava in care am pus un pic de ulei si apa.Se tin la cuptor pana ce se rumenesc deasupra.

Intre timp preparam sosul Pesto exact dupa instructiunile de pe plic innobilandu-l cu smantana si ciuperci proaspete.

Rulourile se servesc alaturi de cartofii natur si sos.
Nota:
Indicatiile de pe plicul sosului sunt pentru folosirea lui alaturi de paste…va garantez ca a mers super si alaturi de cartofii natur

0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.