Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Crema de zahar ars 2





Ingrediente

500 ml lapte
5 oua
6 lg zahar
zahar vanilat bourbon
un praf de sare

zahar pentru caramel

Se topeste zaharul pana capata o culoare aramie cu care imbracam formele.Separat preparam compozitia astfel:ouale zaharul si zaharul vanilat bourbon(contine pastaie de vanilie macinata) se mixeaza pana ce se dizolva tot zaharul.Adaugam laptele amestecam bine si turnam compozitia in formele pregatite.Se aseaza intr-o tava in care am turnat apa fierbinte si se tine la cuptor pana ce s-a inchegat bine.Dupa ce s-a racit o rasturnam pe un platou.
Se poate prepara si intr-o forma mare.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *