500 ml lapte
5 oua
6 lg zahar
zahar vanilat bourbon
un praf de sare
zahar pentru caramel
Se topeste zaharul pana capata o culoare aramie cu care imbracam formele.Separat preparam compozitia astfel:ouale zaharul si zaharul vanilat bourbon(contine pastaie de vanilie macinata) se mixeaza pana ce se dizolva tot zaharul.Adaugam laptele amestecam bine si turnam compozitia in formele pregatite.Se aseaza intr-o tava in care am turnat apa fierbinte si se tine la cuptor pana ce s-a inchegat bine.Dupa ce s-a racit o rasturnam pe un platou.
Se poate prepara si intr-o forma mare.
Recent Comments
Lissa's Cakes
04/03/2010 at 09:29off Lory ce bine mai arata,in forme mici nu am facut dar sunt mai frumoase asa, arata tare bine,fiica’mea ar manca in fiecare zi…as minti sa zic ca eu nu..hi..hi..
Va pup!
Cristina
04/03/2010 at 09:59Ce bine arata!
Lory
04/03/2010 at 18:43Cristina multumesc
Lory
04/03/2010 at 18:46Lissa e prima data cand o fac in forme mici…intradevar sunt mai aspectoase asa si se fac si mai repede fiindca cantitate e mica.
E bine sa o servesti cand ai musafiri…de data asta noi am fost musafirii :)).
Multumesc mult
pupice
Lory
Diana Didona
06/03/2010 at 13:58Foarte frumoasa prezentarea.
Liana10
07/03/2010 at 17:10Foarte fain arata!
Si eu vreau forme din astea mici!!! De unde le-ai luat, Lory?
puuup
Lory
07/03/2010 at 17:48Diana Didona multumesc mult
Lory
07/03/2010 at 17:52Liana bun venit la noi 🙂
Formele le-am cumparat de la Metro Galati dar sunt sigura ca se gasesc si la Timisoara…erau de diferite marimi la set de cate 4 buc.
Pupice
Lory
Liana10
12/03/2010 at 16:41He-hei, Lory draga, eu va urmaresc demult tareee…acum am lasat pt.prima data msj, recunosc!
Merci de pont, o sa caut!
Puup
Codruta
21/05/2010 at 16:54Imi plac foarte mult vasele in care ati pus crema, unde pot sa gasesc ceva asemanator?
Lory
21/05/2010 at 23:04Codruta eu le-am cumparat din Metro.
Am vazut acolo forme de diferite marimi.
Lory