Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Maioneza de post

Maioneza de postMaioneza de post

De multe ori in zilele de post ai vrea sa prepari o salata de vinete, o salata de conopida, si renunti caci nu poti sa faci maioneza din ou. Nu trebuie sa renuntati caci puteti folosi in locul maionezei din oua, aceasta Maioneza care este foarte buna nu numai in zilele de post, dar si in alte zile cand nu ai la indemana oua sau vrei ceva mai light.

Asa ca nu ezitati, incercati si aceasta varianta. Poate incercati si  Maioneza din lapte, Maioneza din lapte reteta video, sau Maioneza din Pufuleti, tot de Post.

Ingrediente Maioneza de post

15 g faina
125 ml apa
½ lingurita sare
1 lingura cu mustar
3 linguri ulei

Preparare Maioneza de post
Intr-un vas se pune faina la care adaugam putin cate putin apa rece. O punem la fiert pana aceasta se ingroase. O lasam la racit dupa care adaugam ½ lingurita sare, 1 lingura cu mustar, 3 linguri ulei si le amestecam toate acestea cu ajutorul unui mixer vertical pentru 1-2 minute.

Maioneza de post
Maioneza de post este gata de acum si poate concura cu maioneza de ou. Este foarte buna, sincer nici nu iti dai seama ca nu este maioneza facuta din oua.
Incercati si veti vedea !

Maioneza de postPofta Buna! Spor la preparat!

158 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *