Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Fasole verde cu ciuperci si tofu

Ingrediente:
400 g pastai fasole(am folosit pastai din conserva),
4 catei usturoi,
1 ceapa mica,
200 g ciuperci champignon (conserva),
1/2 legatura patrunjel verde,
200 g branza tofu cu ardei(merge si varianta simpla),
sare, piper alb macinat,
2 linguri ulei,

Preparare:
Am turnat intr-o sita pastaile sa se scurga de apa. La fel am procedat si cu ciuperciile gata feliate din conserva. Am curatat ceapa si usturoiul. Ceapa se taie marunt si se trage pe 2 linguri de ulei incins intr-o tigaie mai mare la care adaugam pastaile si ciupercile si le lasam la calit  circa 5 minute adaugand intre timp sare si piper dupa gust, usturoiul maruntit si putina apa(circa 100 ml). In acest timp taiem branza tofu cubulete si il adaugam in tigaie cand apa adaugata a scazut. Lasam pe foc cat sa se imbine toate ingredientele si presaram totul cu patrunjel verde tocat si putina boia dulce.
Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *