Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Varza de Bruxelles cu Nucsoara si Unt

Varza de Bruxelles cu Nucsoara si UntVarza de Bruxelles cu Nucsoara si Unt

Acest fel poate sa constituie atat un fel principal cat si o garnitura langa o friptura. Puteti alege voi care varianta vi se potriveste mai mult. Acest fel o folosesc si ca fel principal, dar si ca garnitura langa fripturile de porc mai ales. Dupa parerea mea dupa Varza de Bruxelles cu Nucsoara si Unt, si merge de minune un vin rosu demisec sau chiar sec bine racit. Daca sunteti de alta parere astept si parerile voastre care poate difera de ale mele, dar intotdeauna sunt binevenite.

Ingrediente Varza de Bruxelles cu Nucsoara si Unt:

500g varza de Bruxelles
100g unt(sau margarina)
nucsoara rasa
sare si piper alb dupa gust

Preparare Varza de Bruxelles cu Nucsoara si Unt:
Se indeparteaza frunzele exterioare, se taie la baza cotorul si se cresteaza baza fiecarei verze. Punem untul la topit intr-o cratita sau tigaie mai adanca, adaugam varza, condimentam cu sare, piper si nucsoara macinata(sau proaspat rasa). Adaugam putina apa(circa 100 ml), acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic timp de 15-20 minute.

Varza de Bruxelles cu Nucsoara si UntPofta Buna!

9 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.