Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Categorie: Peste si vanat

Retete cu peste si vanat, usor de pregatit cu succes garantat.
Retete cu vanat, retete cu gasca salbatica, reteta cu rata salbatica, toba de mistret, retete cu peste, retete cu pastrav, retete cu crap, cum se curata crapul, retete cu icre, peste la cuptor, saramura de peste, stiuca umpluta, crap umplut.

Paella cu fructe de mare

Paella cu fructe de mare

Daca va plac fructele de mare atunci aceasta Paella cu fructe de mare este recomandarea noastra pentru voi. In aceasta perioada este postul Craciunului pentru crestinii ortodocsi, post cu multe dezlegari la peste, moment prielnic de a o pregati si savura alaturi de cei dragi. Desi la prima vedere ati zice ca e complicat de […]

Dorada in sos de rosii si ardei

Dorada in sos de rosii si ardei

Daca aveti de pregatit o cina mai deosebita sau doriti sa ii surprindeti pe cei dragi cu un pranz de duminica delicios, cred ca pestele ar fi alegerea potrivita. Eu va recomand sa incercati aceasta dorada in sos de rosii si ardei, un preparat usor de pregatit si foarte gustos.Eii, dar langa aceast peste alb […]

Creveti cu usturoi si patrunjel

Creveti cu usturoi si patrunjel

Cel mai simplu fel de mancare sunt acesti Creveti cu usturoi si patrunjel pe care i-am gatit pana acum si cel mai rapid pot sa spun. In doar cateva minute l-am preparat si tot atat de repede s-a si mancat. Daca va plac crevetii va recomand cu mare drag aceasta reteta. Alaturi am servit un […]

Salata de bulgur cu pulpa de caprior

Salata de bulgur cu pulpa de caprior

Aceasta Salata de bulgur cu pulpa de caprior, este o mancare simpla si foarte satioasa. Se poate pregati in orice anotimp, ori de cate ori avem pofta de ceva bun. Carne de vanat gasim in permanenta, dar daca totusi preferati o alta carne puteti sa o inlocuiti cu carne de vita. Va prezentam aceasta reteta […]

creveti saganaki in stil grecesc

Creveti Saganaki in stil grecesc

Constat ca in site nu prea avem retete cu fructe de mare desi eu una le pregatesc ori de cate ori am ocazia. Imi plac foarte mult, mai ales crevetii pe care cel mai des ii pregatesc cu paste. Cred ca singura explicatie e ca de fiecare data cand le fac sunt pe fuga, fiindca […]

Terină de căprioară cu ciuperci

Terină de căprioară cu ciuperci

Carnea slaba de căprioară este excelentă pentru pentru a prepara Terina de căprioară cu ciuperci. Amestecand-o cu carne de porc și marinându-le în vin roșu cu condimente, va căpăta un gust senzațional și va deveni mai puțin uscată. Puteți să vă procurați carnea de căprioară din magazinele Selgros.Terina se servește feliată, alături de o salată […]

Frigarui picante cu creveti si ananas

Frigarui picante cu creveti si ananas

Daca va plac mancarurile dulci picante, atunci aceste frigarui picante cu creveti si ananas ar fi alegerea potrivita!! Crevetii marinati intr-o marinata dulce picanta si ananasului dulce si suculent sunt o combinatie fabuloasa. Eu o ador, imi plac combinatiile de fructe cu fructe de mare, carne… E o reteta care se pregateste foarte usor mai […]

chiftele cu ton si naut

Chiftele de ton cu naut

In curand intram in postul Craciunului, un post mult mai usor de dus fiindca vor fi multe zile cu dezlegare la peste.Asa ca pentru zilele ce vor urma va recomand aceasta reteta de chiftele de ton cu naut pregatite cu delicioasele produse de la Sun Food. Este o reteta pentru zilele de post cu dezlegare […]

chiftele de cartofi cu cascaval si somon

Chiftele de cartofi cu cascaval si somon

Cand eram copil mama pregatea niste chiftele de cartofi tare gustoase, imi placeau tare mult dar de atunci nici ca am mai mancat. Nu stiu ce punea in ele pe langa cartofi, dar erau foarte bune. Pornind de la aceasta idee am facut aceste chiftele de cartofi cu cascaval si somon. O combinate mai aparte […]

Cotlete de caprioara in stil italian

Cotlete de căprioară în stil italian

Aceste Cotlete de căprioară în stil italian se pregătesc foarte repede și servite cu legume sunt deosebite. În doar câteva minute puteți servi un prânz festiv pentru cei dragi. Mai jos puteți viziona rețeta și în format VIDEO!!! Carnea de vânat este o carne deosebită după părerea mea, mai ales dacă este bine gătită. Dacă […]

broccoli cu pastrav in sos de cascaval

Broccoli cu pastrav in sos de cascaval

Broccoli cu pastrav in sos de cascaval- un graten savuros numai bun de pregatit intr-o zi friguroasa de iarna. O reteta consistenta din buchetele de broccoli fragede, cubulete din peste proaspat imbracate intr-un sos de cascaval catifelat si gustos. In site mai gasiti si alte retete delicioase numai bune de pregatit pentru masa in familie- […]

File de merluciu cu fasole si busuioc

File de merluciu cu fasole si busuioc

File de merluciu cu fasole si busuioc Astazi va recomand o reteta  cu peste si fasole numai buna de pregatit de Buna Vestire- zi  de post cu dezlegare la peste. O reteta usor de pregatit , gustoasa  cu ingrediente la indemana oricui. In aceasta reteta am folosit si Vegeta Naturella, un adaos universal pentru mancaruri, […]

saramura-de-pastrav

Saramura de pastrav

Saramura de pastrav Saramura de pastrav cu mamaliguta calda este una din mancarurile mele preferate. Daca e sa aleg intre un pastrav pregatit dupa nu stiu ce retete sofisticate,  si o saramura de pastrav, atunci cu siguranta voi alege saramura de pastrav, neaparat cu mamaliguta calda. Vara folosesc rosii proaspete de gradina coapte pe gratar, […]

Cod cu Crusta de Masline

Cod cu Crusta de Masline

Ne place foarte mult acest preparat, Cod cu Crusta de Masline. Este deosebit la gust si se pregateste foarte usor. Alaturi merge un vin alb sec bine racit.Va recomand sa rasfoiti si alte retete cu Peste in sectiunea cu Retete cu Peste si Vanat. Ingrediente Cod cu Crusta de Masline: 4 fileuri de Cod 1 […]

Salau cu Legume la Cuptor

Salau cu Legume la Cuptor

Salau cu Legume la Cuptor este una din retetele apreciate de familia mea. Salaul este un peste cu carne alba, se preteaza foarte bine a fi gatit in acest fel. Combinatia de rosii, ulei de masline, ardei, vin, salvie, busuioc ii da un gust aparte si te imbie sa mananci cat mai mult. File de Șalău […]

Urmareste-ne si pe Instagram