Cartofi noi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes)
Print Friendly








Ingrediente:

1 kg cartofi noi
2 buc ceapa
1 legatura patrunjel verde
sare, piper, delikat
100 ml ulei
200 ml apa (la nevoie daca cartofii nu lasa apa suficienta)

Preparare:

Se curata cartofii ,se spala si taie in patru (daca sunt marunti ii lasam intregi).Ceapa o taiem marunt si o calim pe 100 ml ulei, adaugam cartofii si condimentam cu sare si piper(optional se poate pune si delikat).Ii calim circa 5 minute mai departe impreuna ,invartind mereu ,sa nu se prinda. Tocam patrunjelul verde ,il punem peste cartofi si adaugam circa 200 ml apa.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba pana scade apa .
Se pot manca ca atare sau se pot folosi ca si garnitura langa diverse fripturi sau tocanite.

Pofta Buna !

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici
Reteta urmatoare
Salata Orientala de Post

Salata Orientala de Post

Reteta precedenta
Dovlecei pane

Dovlecei pane


PageRank myfreecopyright.com registered & protected LinkPro - Director Web SEO Romania