Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mini rulada de cascaval

Mini rulada de cascavalMini rulada de cascaval
Cascavalul este nelipsit de pe platourile cu aperitive.
Azi am ales sa il scot in valoare, pregatind din el mini rulade umplute cu crema de branza si felii subtiri de sunca afumata de vita.
Combinatia este una reusita,se pot face in diferite variante dupa gustul si imaginatia fiecaruia.

Mini rulada de cascaval-Ingrediente

300 g cascaval Sofia-Delaco
150 g crema de branza
miezul de la 3-4 nuci
marar verde
piper macinat
30 g sunca afumata de vita
rulada-de-cascaval-ingrediente

Mini rulada de cascaval-Mod de preparare

Crema de branza se amesteca cu nucile maruntite, mararul tocat fin si piper macinat, dupa gust.
Cascavalul se se pune intr-o punga si se introduce intr-o oala cu apa fierbinte,
Se tine acolo pana ce se inmoaie si devine usor de modelat.
Se scoate din puga si se intinde in foaie subtire pe o foaie de silicon.
Grosimea foii poate fi in functie de rulada ce doriti sa o faceti .
Se unge cu crema de branza, se aseaza deasupra feliile de sunca apoi se ruleaza.
Se impacheteaza in folie alimentara si se lasa la rece .
Se portioneaza dupa preferinta.
Mini rulada de cascaval

6 Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *