Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada aperitiv de cascaval cu sunca

Rulada aperitiv de cascaval cu suncaRulada aperitiv de cascaval cu sunca

Dupa cum stiti suntem Fani Branza si nu se poate sa treaca o saptamana fara sa gatim ceva cu produsele atat de dragi noua Delaco. De aceasta data am pregatit aceasta Rulada aperitiv de cascaval cu sunca in combinatie cu Crema de branza natur- Delaco si legume si s-a dovedit a fi un aperitiv tare bun si aspectuos.

Dar nu mai lungim vorba trecem la reteta, dar nu inainte de a va invita sa rasfoiti categoria cu Retete Aperitive unde veti gasi multe alte idei.

Ingrediente Rulada aperitiv de cascaval cu sunca

500 g (sau 450g)Cascaval Sofia – Delaco
1cutie(150g) Crema de Branza natur – Delaco
200 g legume fierte (eu am folosit un amestec de legume)
cateva felii de sunca taiate subtiri
150g-200g Cascaval afumat natural ras
seminte de susan prajite
seminte de mac

Preparare Rulada aperitiv de cascaval cu sunca
Punem circa 1.5 lintri apa la fiert. Cascavalul Sofia il dam pe razatoarea mare. Cand apa fierbe punem cascavalul razuit si asteptam sa se inmoaie. Rasturnam intr-o strecuratoare de preferat ar fi una mai deasa. Impartim continutul in doua parti egale in sita. O parte il punem intre doua pungi si il intindem cu sucitoarea nici prea groasa sa nu fie, dar nici foarte subtire, cam la 4-5 mm.
preparare Rulada aperitiv de cascaval cu suncaDeasupra cascavalul intins il ungem uniform cu Crema de branza natur peste care vom pune legumele fierte(in apa cu sare) scurse si sunca. Peste stratul de legume punem Cascavalul afumat natural ras si o parte din semintele de susan prajite.

Rulam cat mai strans. Mutam rulada obtinuta pe folie alimentara pe care o presaram din abundenta cu seminte de mac si susan, il tavalim apasand usor ca semintele sa se prinda de rulada dupa care impachetam strans in folie, bagam capetele si punem rulada la rece pana a doua zi.

Rulada aperitiv de cascaval cu sunca
Cu cealalta parte de cascaval topit procedam la fel(in cazul in care se intareste si nu mai poate fi intins nu va faceti probleme se poate reincalzi din nou in apa fierbinte si continuati procedeul).

Sfatul meu ar fi sa aveti la momentul in care incepti sa montati ruladele toate celelalte ingrediente pregatite . Deci dintr-o roata de Cascaval Sofia de 450-500 g vom obtine doua Rulade aperitiv de cascaval.

Rulada aperitiv de cascaval cu suncaPofta buna !

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...