Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cordon Bleu Exotic

Cordon Bleu Exotic, da este exotic datorita ingredientelor folosite la preparare. Ce il face mai deosebit de Cordon Bleu clasic ? Ananasul! Este o combinatie neobisnuita, dar care odata in viata trebuie incercata. Crusta crocanta ce infasoara felia de carne in combinatie cu cascavalul topit, ananasul usor dulceag si fasia de ardei iute care da o usoara iuteala umpluturii este una dementiala.


Ingrediente Cordon Bleu Exotic :
1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui , curcan.
felii subtiri de sunca presata
bastonase de cascaval
felii de ananas proaspat
fasii de ardei iute
sare,piper dupa gust
oua
faina
pesmet
ulei pentru prajit

Pregatire Cordon Bleu Exotic:
Taiem cotletul in felii mai grosut , si le batem subtiri ( intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe ), se sareaza , se pipereaza .

Pe felia de carne asezam o felie de sunca, una de cascaval apoi o jumate de felie de ananas si o fasie de ardei iute.Rulam carnea, capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina, ou, pesmet si le prajim pana devin aurii. Se scot pe servet de hartie.

Le servim cu garnitura de cartofi pai .

[amd-yrecipe-recipe:117]

Pofta Buna !

 

Print Friendly, PDF & Email

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns la Leila Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *