Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada de Carne cu Crusta de Cascaval

 

Rulada de Carne cu crusta de cascaval

O Rulada de Carne mai deosebita decat rulada clasica cu usturoi si umplutura de oua fierte. Crusta de cascaval ii da savoare acestei rulade suculente care se poate pune la loc de cinste pe masa cand ne vin musafirii. Rulada de Carne cu Crusta de Cascaval este perfecta pentru zilele de Sarbatori. Asa ca nu ezitati sa o incercati !

 

In cele ce urmeaza va prezentam imagini cu ingrediente si metoda de preparare a Ruladei de Carne cu Crusta de Cascaval.

Ingredientele necesare crustei de cascaval :

Ingrediente Rulada de carne cu crusta de cascaval:

1 kg carne toccata ( am folosit de porcdar merge si combinatia vita + porc)
3 buc ceapa + ½ ceapa razuita ( sau 1 legatura ceapa verde)
3 felii de paine
2 lingurite mustar
3 oua
2 linguri pesmet
2 lingurite boia dulce
Patrunjel verde
Sare , piper ,
150 g cascaval

 

Preparare Rulada de Carne cu Crusta de Cascaval:
Painea se pune la inmuiat in apa rece .Cele 3 buc de ceapa se toaca marunt . Carnea tocata se amesteca cu painea bine stoarsa , ceapa tocata, 2 lingurite mustar, 2 oua, sare, piper dupa gust si o lingurita boia dulce .Compozitia obtinuta se modeleaza sub forma unei rulade si se aseaza in tava unsa. Se pune rulada in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30–40 minutela foc mic pe treapta de mijloc al cuptorului . In acest timp pregatim compozitia pentru crusta de cascaval cu care vom acoperi rulada in felul urmator:

Crusta Cascaval :
Intr-un vas punem 1 ou la care adaugam cascavalul ras, piper, 1 lingurita boia, patrunjel verde tocat, sare, 2 linguri pesmet si ½ ceapa razuita, condimentam cu sare si piper dupa gust. Se amesteca pana se omogenizeaza si aceasta compozitie se intinde pe suprafata ruladei ( dupa ce au trecut cele 30 minute de stat la cuptor ), si o mai lasam la copt impreuna aproximativ 15–20 de minute .
Rulada se serveste feliata cu garnitura de legume sotate .

Pofta Buna !!!

21 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.