Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata de curcan

Ingrediente

un piept de curcan

7 cartofi potriviti

6 morcovi

un borcan castraveti in otet(6-7 buc)

3 gogosari in otet

6 oua

200ml ulei

mustar

sare

piper

Decor

2 gogosari in otet

maioneza

 Mod de preparare

Pieptul de curcan se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou dam forma a doua inimioaresi decoram cu gogosar in otet taiat marunt si decoram cu maioneza.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *