vinete 2 kg
ceapa medie 1buc
oua 3 buc
ulei 200 ml
sare
Vinetele dupa ce au fost coapte direct pe flacara de la aragaz sau pe gratar se curata si se lasa la scurs .Intre timp preparam maioneza astfel:galbenusul fiert de la 3 oua il pasam printr-o sita si il amestecam cu galbenusul crud.Peste pasta rezultata adaugam ulei putin cate putin amestecand continuu in sensul acelor de ceasornic.
Tocam vinetele ,adaugam ceapa si ea tocata marunt iar la sfarsit punem si maioneza.Asezonam cu sare dupa gust.
Se serveste pe felii de paine proaspata.
Comentarii recente
Axiome anonime
29/05/2010 at 19:32Creez interfete pentru site- uri si bloguri. Ma ocup in special de site- urile gen business. Preturile incep de la 45 de RON si cresc in functie de cerinte. Totodata ma ocum si de SEO-urile site-urile si de inscrierile in directoare nationale si internationale. GARANTEZ un numar mai MARE DE VIZITATORI cu peste 30-45%. Mai multe detalii la adresa de e- mail: site_ brasov@yahoo. com .
Maria
30/05/2010 at 00:50Ce pofta mi-ai facut cu salata de vinete… inca nu am facut anul acesta 🙁
Blogger
19/05/2011 at 16:54adica Lory si Leila sunt cele 2 bucatarese vesele? :))))
Lory
19/05/2011 at 17:04Da :)) se pare ca esti nou pe aici 🙂 de nu stiai asta 😀