Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Supa crema de ciuperci


Ingrediente
400 gr ciuperci brune
un morcov
2 cepe
o buc telina
2 cartofi
1 l supa de legume(sau apa)
50 gr unt(margarina daca o pregatiti in post)
2 lg ulei de masline
crutoane de paine
sare
piper
un praf de usturoi



Mod de preparare
Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt apoi adaugam rondelele de morcov si telina taiata felii.Dupa 5 min adaugam ciupercile taiatae lame si calim incontinuare cam 10 min .Adaugam supa de legume si lasam sa fiarba la foc potrivit.Punem si cubuletele de cartofi ,mai completam cu supa daca este nevoie si lasa la fiert pana ce toate legumele s-au imuiat bine.Condimentam cu sare si piper dupa gust si dam deoparte sa se racoreasca putin.Se pune in blender si se formeaza crema .Daca este prea multa zeama mai oprim inainte de a trece-o prin blender.
Se serveste in boluri insotita de cipsuri din ciuperci un pic de ulei de masline fulgi de ardei iute si crutoane de paine cu usturoi.
O supa rapida si foarte gustoasa !!!

 
 
 
 
 
 
122 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.