Aripioare la cuptor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes)
Print Friendly






Ingrediente :
1 kg aripioare pui ,
500 gr cartofi ,
maghiran ,boia dulce ,
sare, piper, delikat ,
2 linguri untura , sau ulei 150 ml ,
250 ml supa de carne ,
100 ml vin alb sec sau demisec ,

Preparare :

Aripioarele le condimentam cu sare , piper ,boia dulce si maghiran . Cartofii ii curatam , spalam si ii taiem in patru . Asezam intr-un vas termorezistent sau ceramica untura topita (sau uleiul) ,deasupra asezam cartofii pe care ii condimentam cu delikat si deasupra asezam aripioarele . Turnam deasupra supa de carne si vinul , acoperim vasul si il dam la cuptorul preincalzit . Il tinem circa 35 minute la cuptor dupa care indepartam capacul si lasam sa se rumeneasca aripioarele.
Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna !

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici
Reteta urmatoare
Somon pe pat de spanac

Somon pe pat de spanac

Reteta precedenta
Salata de curcan

Salata de curcan


PageRank myfreecopyright.com registered & protected LinkPro - Director Web SEO Romania