Aripioare la cuptor






Ingrediente :
1 kg aripioare pui ,
500 gr cartofi ,
maghiran ,boia dulce ,
sare, piper, delikat ,
2 linguri untura , sau ulei 150 ml ,
250 ml supa de carne ,
100 ml vin alb sec sau demisec ,

Preparare :

Aripioarele le condimentam cu sare , piper ,boia dulce si maghiran . Cartofii ii curatam , spalam si ii taiem in patru . Asezam intr-un vas termorezistent sau ceramica untura topita (sau uleiul) ,deasupra asezam cartofii pe care ii condimentam cu delikat si deasupra asezam aripioarele . Turnam deasupra supa de carne si vinul , acoperim vasul si il dam la cuptorul preincalzit . Il tinem circa 35 minute la cuptor dupa care indepartam capacul si lasam sa se rumeneasca aripioarele.
Servim cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna !

Print Friendly

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>