Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cordon Bleu clasic


Ingrediente :

1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui, curcan,

felii subtiri de sunca presata,

bastonase de cascaval,

sare,piper dupa gust,

oua,faina,pesmet

ulei ptr. prajit

 

Pregatire :

Taiem cotletul in felii mai grosute , le batem subtiri ( intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe ),se sareaza , se pipereaza .Pefelia de carneasezam o felie de sunca,una de cascaval .Rulam carnea , capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina,ou,pesmet si le prajim pana devin aurii.

Le servim cu garnitura de cartofi pai .

Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page