Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cordon Bleu clasic


Ingrediente :

1 buc cotlet de porc (vita) sau piept de pui, curcan,

felii subtiri de sunca presata,

bastonase de cascaval,

sare,piper dupa gust,

oua,faina,pesmet

ulei ptr. prajit

 

Pregatire :

Taiem cotletul in felii mai grosute , le batem subtiri ( intre pungi astfel nu stropim in jur si nici carnea nu se rupe ),se sareaza , se pipereaza .Pefelia de carneasezam o felie de sunca,una de cascaval .Rulam carnea , capetele le inchidem aidoma ca la sarmale, le dam prin faina,ou,pesmet si le prajim pana devin aurii.

Le servim cu garnitura de cartofi pai .

Pofta Buna !

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *