Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata cu carne de gasca


Ingrediente

un piept de gasca
7 cartofi potriviti
6 morcovi
un borcan castraveti in otet(6-7 buc)
3 gogosari in otet
6 oua
200ml ulei
mustar
sare
piper

Pregătire:
Pieptul de gasca se pune la fiert ,se spumeaza dupa care se adauga morcovii si cartofii intregi.Adugam sare dupa gust si fierbem la foc mic ca sa nu se sfarame legumele.Cand sunt gata le scoatem incet si le lasam la racit.Carnea se fierbe pana ce se desface de pe os.

Castravetii,gogosarii,morcovii si cartofii se taie cubulete foarte mici,la fel procedam si cu carnea.Peste amestecul de legume si carne adaugam 3/4 din cantitatea de maioneza obtinuta din 4 galbenusuri fierte ,doua crude si 200ml ulei.Adaugam mustar ,sare si piper dupa gust,amestecam bine dupa care o asezam pe platou si o decoram cu restul de maioneza .

 

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *