Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Varza scazuta



Ingrediente :
1 capatana varza dulce (circa 1 kg)
2 bucati ceapa de marime mijlocie
3-4 linguri ulei
250 ml bulion (suc de rosii)
250 ml apa
1 lingurita zahar
1/2 lingurita cimbru
sare,piper dupa gust
1 lingurita boia dulce(sau picant)

Preparare:
Indepartam primele frunze de varza apoi o taiem fideluta. Ceapa o curatam ,spalam si o taiem marunt. Punem uleiul la incins si calim ceapa pret de cateva secunde dupa care adaugam varza taiata si o condimentam cu sare ,piper si boia . Lasam la calit la foc mic timp de 2-3 minute dupa care adaugam bulionul ,apa ,1 lingurita de zahar si cimbru. Acoperim cu capac si lasam la fiert pana varza este fiarta si zeama scade .
Se poate condimenta cu un surplus de cimbru(ideal ar fi cimbru proaspat tocat) cand se serveste.

Pofta Buna !

16 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.