Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ardei Iuti Conservati la Rece

Ardei Iuti Conservati la ReceIn fiecare an pregatesc acesti  Ardei Iuti Conservati la Rece. Cum si anul acesta am avut o gramada de ardei iuti ,jalapeno, chili, bulgaresti nu se putea sa ratez sa pun cateva borcanase. Ii folosesc la mancaruri , ca muraturi , dar si acresc ciorba cu zeama de pe ei .

Ingrediente Ardei Iuti Conservati la Rece:
ardei iuti
otet
sare grunjoasa
zahar

Preparare Ardei Iuti Conservati la Rece:
Ardeii iuti se spala, se lasa la scurs dupa care u un cutit bine ascutit ne apucam sa ii feliem. II clatim apoi in apa rece sa indepartam in mare in mare semintele , dupa care asezam feliile de ardei in borcanase. In fiecare borcanas punem 1 lingura mare de sare grunjoasa si 1 lingura mare de zahar. Deasupra turnam otet pana borcanasul se umple. Capsam si dam borcanul la camara. Simplu si foarte bun .

Iata si finalul din 2016 !

Ardei Iuti Conservati la Rece
Nota : Folositi manusi chirurgicale in timpul prepararii !!!

[amd-yrecipe-recipe:41]

Va recomandam sa rasfoiti si alte retete cu muraturi si conserve in sectiunea „Conserve” Sa aveti spor !!!

32 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.