Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Verdeturi pentru ciorbe la borcan


INGREDIENTE :
2 kg rosii,
2 kg gogosari,
4 legaturi patrunjel verde,
3 legaturi leustean,
1 legatura telina (frunze),
200 gr sare fara iod (vrac ) la fiecare kilogram de ingrediente,
(eu la toata cantitatea de mai sus am 1 kg sare ),

Preparare :

Rosiile le dam prin masina de macinat rosii.


Gogosarii se curata de samburi si se dau prin masina de tocat carne (eu ii macin in robotul de bucatarie).

Verdeturile se macina si ele . Intr-un vas se amesteca toate ingredientele se adauga sarea ,se amesteca pana se topeste apoi se pun in borcane .

Se capseaza borcanele si le punem la pastrat in camara .


Am pus sare mai multa pentru a renunta la CONSERVANT. Initial reteta prevedea 4 maini de sare si o lingura mare de conservant.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram