Se apropie Floriile, o sarbatoare crestina sarbatorita de foarte multi dintre noi cu nume de floare. Si fiindca suntem in postul Pastelui, de Florii este dezlegare la peste asa ca v-am pregatit o delicioasa gustare- Crostini cu avocado si creveti. Se fac extrem de usor, perfecte pentru a fi savurate alaturi de un pahar cu […]
Dragilor, a sosit momentul ca si aceasta reteta sa ajunga in paginile blogului!! Stim, e plin internetul de lava cake facuta in multe variante, si noi am mai pregatit-o de cateva ori insa conjunctura a facut sa nu ajunga si aici. Am ales sa pregatesc reteta clasica si sa o servesc fara alte adaosuri doar […]
Cu totii stim ca churros este un desert spaniol pregatit din aluat oparit(ca de eclere) ce este turnat cu ajutorul unui pos cu sprit, in mici bastonase, direct in ulei incins si tavalite apoi prin zahar amestecat cu scortisoara. Acest desert se mananca asa, simplu sau cu sos de ciocolata sau caramel, dupa cum pofteste […]
Am pregatit acest Piept de pui crocant cu parmezan la cea mai noua friteuza de la Heinner, InnovaCookHAF-C10DBS25BK dispune de o putere de 2500W. Are 2 cosuri compartimentate vertical cu invelis antiaderent de 3,5 l si 6,5 l. Are control digital individual pentru fiecare compartiment. Are functia de SMART COOK ce permite prepararea simultana a […]
Zeama de oase, supa cum ii mai spunem noi, nu trebuie sa lipseasca din casa. Eu mereu am in frigider sau congelator cel putin un litru de zeama. Fie ca e de vita, porc, pasare sau de legume este o baza perfecta pentru mancaruri, dand un gust si o savoare aparte.Am gasit la macelarie oase […]
Chef pentru o zi 2018- concurs organizat de Selgros Selgros Romania a dat startul celei de-a doua editii a concursului Chef pentru o zi 2018!! Un concurs ce se adreseaza tuturor pasionatilor de bunataturi, care iubesc sa gateasca si adora mancarea traditionala Da, fiindca anul acesta tema concursului este:- bucate remixate, reinterpretate sau cum vreti […]