Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Categorie: Retete culinare

Pariziene de post

Pariziene de post

< Pariziene de post > Azi va aduc in atentie reteta de pariziene in varianta de post . Pe langa faptul ca sunt de post, la aceste pariziene am folosit cu succes indulcitorul natural Green Sugar. Cu siguranta ati mai gasit la noi in site si alte retete cu Green Sugar. Pentru cei ce inca […]

Scones cu cascaval si rosii uscate

Scones cu cascaval si rosii uscate

Azi va recomand reteta de scones cu cascaval si rosii uscate. Pot fi pregatite in foarte multe variante, atat sarate asa cum am ales sa le pregatesc azi, dar si in varianta dulce. Sunt ideale pentru pachetelul de scoala si servici. Va invit sa o testati si sa o adaptati gustului vostru. Scones cu cascaval […]

Sirop de Porumbele

Sirop de Porumbele

Sirop de Porumbele De obicei cand pregatesc Dulceata de porumbele din restul ramas dupa ce pasam porumbelele fierte pregatesc si acest Sirop de Porumbele care este extrem de delicios. Siropul se poate pregati si din fructele intregi daca doriti. In acest caz la 3 kg fructe adaugati 5 l apa si lasati sa fiarba circa […]

Dulceata de porumbele

Dulceata de porumbele

Dulceata de porumbele Porumbele consumate sub forma de gem, sirop sau ceai, sunt astringente. Ti se face gura punga in limbaj popular, diuretice, tonifiante si antiseptice. Fructele uscate si facute  ceai contribuie la eliminarea acidului uric din organism. Decoctul de porumbele dizolva pietrele si nisipul care se formeaza la rinichi. Contine  calciu, magneziu, zinc, fier, […]

Varza murata la borcan

Varza murata la borcan

Varza murata la borcan Multi dintre noi ar vrea sa aiba la indemana varza murata, dar din motivul ca nu au unde tine butoiul renunta sa puna pentru iarna varza la murat. In tot anul pun si varza la butoi, dar anul acesta  am zis ca nu ar strica sa am si cateva borcane cu […]

pui kiev

Pui Kiev

Pui Kiev, reteta culinara. Piept de pui in crusta de pesmet. Retete cu carne de pui. Piept de pui umplut. De foarte mult timp aveam in plan sa pregatesc Puiul Kiev. Imi pare rau ca nu l-am testat pana acum, fiindca s-a dovedit a fi grozav!! Daca inca nu l-ati pregatit, vi-l recomand cu toata increderea!! […]

Ardei umpluti cu varza in saramura

Ardei umpluti cu varza in saramura

Ardei umpluti cu varza in saramura Anul acesta comanda a fost clara. Vrem Ardei umpluti cu varza, dar nu in otet ci in saramura! Uite asa am ajuns sa postez si aceasta reteta cu Ardei umpluti in saramura. Va recomandam sa rasfoiti si alte retete de muraturi la sectiunea de Conserve si Muraturi. Ingrediente Ardei […]

Prajitura cu crema de cacao-de post

Prajitura cu crema de cacao-de post

Prajitura cu crema de cacao-de post Chiar daca a inceput postul Craciunului asta nu inseamna ca nu mai putem pregati prajituri la fel de bune si care sa fie de post. Am ales de aceasta data sa pregatesc o prajitura de post in care sa folosesc indulcitorul natural Green Sugar. Nici nu iti dai seama […]

Gustari rapide cu crema de oua si branza

Gustari rapide cu crema de oua si branza

Gustari rapide cu crema de oua si branza Am folosit pentru aceasta gustare rapida, Branza alba usoara pentru diete de la prietenii nostri Delaco. Aceasta Branza alba usoara este acum vedeta mea preferata caci are putine calorii si totusi contine mult calciu si fosfor . Contine 3 ingrediente naturale, lapte, cheag si putina sare. Se […]

Crema de oua

Crema de oua

Crema de oua este un aperitiv rapid de preparat ce se poate folosi atat individual cat si la pregatirea altor aperitive reci sau calde. Poate fi considerata o gustare alaturi de care punem o cana mare cu lapte proaspat sau o cana cu ceai fierbinte. Se poate consuma cu legume, dar si cu diferite muraturi, […]

Baghete umplute

Baghete umplute

Baghete umplute Dupa cum stiti suntemi Fani Branza si in bucatariile noastre gatim des preparate ce contin branza si alte produse Delaco. De aceasta data am incercat Cascavalul afumat natural, care este de fapt deliciosul cascaval Sofia ce s-a afumat putin la fum de fag.  Alte retete cu produse Delaco gasiti daca rasfoiti sectiunea Retete […]

Panna Cotta cu sos de zmeura

Panna Cotta cu sos de zmeura

Panna Cotta cu sos de zmeura, desert rapid. Cum se face panna cotta. Cea mai buna panna cotta. Desert rapid cu zmeura. Desert de casa. Desert pentru diabetici. Desert cu indulcitor natural. Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un desert spectaculos, gustos dar mai ales sanatos, alegeti sa pregatiti aceasta panna cotta cu indulcitor […]

unt aromatizat cu patrunjel si usturoi

Unt aromatizat cu patrunjel si usturoi

Unt aromatizat cu patrunjel si usturoi. Cum se face untul cu plante aromatice pentru fripturi. Unt aromatizat pregatit in casa. Unt aromatizat cu verdeata. Unt aromatizat pentru fripturi si legume sote.Il puteti folosi la deliciosul Pui Kiev, la peste, fripturi la gratar, legume sote si chiar intins pe paine prajita.Il pregatiti in cantitate mai mare […]

Crema de lamaie la pahar

Crema de lamaie la pahar

Crema de lamaie la pahar Aveti pofta de ceva dulce si nu aveti chef sa porniti cuptorul? Daca da, atunci va recomandam sa incercati aceasta Crema de lamaie la pahar ce se pregateste foarte usor si este indulcita cu Green sugar. Puteti folosi cu incredere Green sugar la orice preparat, deoarece nu schimba gustul indiferent […]

Oua umplute- Aperitiv Halloween

Oua umplute-Aperitiv Halloween

Oua umplute-Aperitiv Halloween Un aperitiv mai deosebit de petrecerea de Halloween ar fi  aceste oua umplute datorita formei de dovlecel al umpluturii, sau de ochi preparat din Branza Pufoasa cu somon – de la Delaco. Se pot servi alaturi si de alte gustari reci. Va invitam sa cititi si reteta cu Oua umplute de diferite […]

Urmareste-ne si pe Instagram